WTF journaal van donderdag 16 juni

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: deze machine zuigt eten direct uit je maag, een vrouw reageert geweldig op fotoshoot-blunder en beleefde oma krijgt reactie van Google.

Afvalmachine
Waarschuwing: als je aan het eten bent, kun je beter meteen stoppen met lezen, voordat je eetlust helemaal bederft. Er is namelijk een nieuw apparaat op de markt dat obesitas behandelt. Je hoeft er niet voor te diëten, want de AspireAssist zuigt gewoon het half verteerde voedsel uit je maag. Na elke maaltijd! Dit is hoe het werkt: ze plaatsen chirurgisch een slangetje in je maag en nadat je hebt gegeten zuigt het apparaat het eten uit je maag. Je loost het in de wc, trekt door en voilà! En dan realiseer je je ineens dat dit eigenlijk gewoon een eetstoornis machine is... Te gestoord voor woorden toch? Kort verhaal lang.

Fotoshoot blunder
De 28-jarige Ezeanya en haar verloofde waren druk bezig met hun trouwfotoshoot en alles ging volgens plan. De toekomstige bruid had de perfecte locatie, een goede fotograaf en verschillende outfits en haarstijlen (met behulp van een pruik) geregeld. Toch was het resultaat net iets anders dan dat ze gepland had. Haar pruik waaide namelijk tijdens het shooten af en viel op de grond. Best wel onhandig als dit gebeurt midden in een fotoshoot, maar in plaats van te mokken begon Enzeanya keihard lachen en haar vriend deed lekker mee. De foto’s zijn daar het bewijs van. Kort verhaal lang.

Beleefde oma krijgt antwoord van Google
Gisteren schreven we al over de net iets te beleefde oma die Google op hulp vroeg. Zijn kleinzoon postte de schattige zoekvraag van zijn oma op Twitter en dat ging binnen no-time viraal. Maar ook Google merkte het bericht op. En ze waren ook niet te beroerd om even te reageren. “Van de miljarden zoekopdrachten over de hele wereld, heeft die van jou ons aan het lachen gemaakt”, schreven ze. “Oh en het antwoord op uw vraag is: 1998.” De oma vertelde achteraf aan BBC dat ze dacht dat elke zoekvraag op Google persoonlijk werd beantwoord en uiteindelijk heeft ze nog gelijk gekregen ook! Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron