WTF Journaal van dinsdag 14 juni

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een restaurant met een bijdehandheids-toeslag, een actie om de Denen meer seks te laten hebben en een wel heel bijzondere Harry Potter tatoeage.


Do it for Denmark
Het begon allemaal bij een oproep van de Deense overheid om meer op vakantie te gaan. Dit deden ze om het geboortecijfer van het land wat op te krikken, het bleek namelijk dat de Denen 46% meer seks hadden op vakantie. De campagne is alleen een beetje uit de hand gelopen. Een Deens reisbureau heeft nu namelijk een eigen campagne in het leven geroepen genaamd Do it for Denmark. Met deze actie kun je drie jaar lang gratis babyspullen of een reis voor het gezin winnen. Je maakt kans op deze prijzen door aan te tonen dat je zwanger bent geworden op vakantie. De actie krijgt nu internationale aandacht en zorgt voor (baby)booming business in de reisbranche.


Harry Potter tatoeage

Wie kent de sluipwegwijzer nog uit Harry Potter? Met deze kaart kon je zien waar iedereen zich in Zweinstein (oké, met uitzondering van de Kamer van de Hoge Nood) bevond. Klein detail: om de kaart te zien moest je met je toverstaf op het perkament tikken en de woorden ”Ik zweer plechtig dat ik snode plannen heb” uitspreken. Als een ode aan deze kaart heeft deze Harry Potter fan de zin met UV-inkt laten tatoeëren. Hierdoor wordt de tatoeage dus alleen zichtbaar wanneer je er een UV-lamp ophoudt. Freaky!


In dit restaurant kan je maar beter niet té bijdehand zijn

Als jij of één van je vriendinnen soms een beetje bijdehand is tegen de bediening kun je dat in sommige restaurants maar beter laten. Zoals te zien is op bovenstaand bonnetje rekenen ze in dit restaurant $0,25 extra om met jou grappen en grollen te kunnen dealen. Nu houden wij best van een geintje, maar het moet ons natuurlijk geen geld gaan kosten...

Bron, bron, bron