WTF journaal donderdag 9 juni

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een vrouw die zich sexy voelt met baard, een volwassen man die borstvoeding krijgt en een knaloranje vogel.

Vrouw laat baard staan
Een vrouw met baard, je kunt het je haast niet voorstellen maar voor de 38-jarige Rose Geil is het de werkelijkheid. De vrouw heeft een bijzondere hormoonafwijking waardoor ze last heeft van baardgroei. Tot voor kort scheerde zij deze baard altijd af, maar daar is ze mee gestopt. In tegenstelling tot wat je zou verwachten heeft het laten staan van de baard haar een boost zelfvertrouwen gegeven. Ze voelt zich er zelfs sexy door. Kort verhaal lang.


Man krijgt borstvoeding
Jenifer Mulford heeft een sabbatical ingelast om haar 36-jarige vriend te voorzien van borstvoeding. De Amerikaanse wilde graag een ‘borstvoeding relatie’ proberen omdat het je dichter tot je partner zou brengen. Klein detail: Jenifer had op het moment dat ze dit bedacht nog geen partner. Deze moest ze dus nog even vinden. Na het eerst online te hebben geprobeerd viel uiteindelijk haar keus op Brad Leeston, een oude jeugdliefde. De twee zijn naar eigen zeggen erg gelukkig in de relatie en hebben door het experiment een levenspartner in elkaar gevonden. Kort verhaal lang.


Vogel word oranje na duik in curry bad

Deze meeuw was niet echt een hoogvlieger vandaag. De vogel viel namelijk in een vat vol curry dat buiten stond af te koelen om weggegooid te worden. Toen de medewerkers het beestje uit de ton viste had de curry al zijn veren knaloranje gekleurd. De vogel is nu naar een opvangcentrum gebracht waar hij wordt gewassen en verzorgd tot hij weer vrijgelaten kan worden. Kort verhaal lang.


Bron, bron