Herkenbare problemen voor vrouwen met brede heupen

Vrije tijd door Danielle

Veel vrouwen zijn gezegend met een peerfiguur. Smal van boven en breed aan de onderkant. Prachtig natuurlijk, maar ook dit lichaamstype komt niet zonder problemen. Wat dacht je van comfortabel zitten onder een lage tafel, of het kopen van een jumpsuit? Als jij ook een peerfiguur hebt herken je deze problemen zeker.

- Het maakt niet uit hoe je gaat zitten of staan, shortjes kruipen altijd richting je kruis. Met als gevolg dat je dus de hele dag ongemakkelijk aan je broekje staat te trekken.

- Een broek die goed zit op de heupen staat veel te wijd in de taille. En een broek met de juiste taille maat? Dat probeer je niet eens zonder een flinke hoeveelheid stretch.

- Het kruisen van je benen is een hele uitdaging. Een lage tafel of een strakke skinny-jeans zijn hierbij het grootste obstakel.

- Jouw broeken slijten (en scheuren!) altijd aan de binnenkant van je bovenbenen.

- De binnenkant van je bovenbenen schuurt sowieso altijd. Amy Schumer heeft daar een briljante oplossing voor.

- Nog een klein plekje om te zitten? Jij blijft wel staan want je er tussen wurmen zorgt sowieso voor ongemakkelijke situaties.

- Een strak jurkje of kokerrok staat bij jou direct sexy. Kantoormode betekent voor jou dus vooral broeken en wijdere gewaden.

- Een jumpsuit zit altijd te strak of te wijd op de verkeerde plaatsen. Niet echt flatterend.

- Jurken kopen was nog nooit zo verwarrend! Passen je heupen hier wel in? Heb je wel genoeg boezem om de bovenkant te vullen? Ook hier geldt: verschillende maten voor de boven- en onderkant van je lichaam maakt het shoppen echt extreem moeilijk.

- Tussen je boven- en onderkant van je lichaam zitten wel twee maten verschil. Bikini’s waarbij je niet mag mixen en matchen zijn dus sowieso al uitgesloten.

- Als je gaat zitten trek je altijd direct je broek over je lovehandles. Door je smalle taille lijkt alles dan nét even wat strakker.

- Wat een opluchting dat de hoge kousen weer even uit de mode zijn! Zonder fashiontape blijven die dingen namelijk echt niet zitten.

Een troost, heupvet is gezonder dan buikvet dus je peerfiguur is in dat geval nog niet eens zo ongunstig.

Bron,bron