Bizar nieuws van woensdag 18 mei

Vrije tijd door Noortje

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: Bizar Nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: een 'smart' tampon die je waarschuwt wanneer je hem te lang in hebt, een borstel waarmee je je kat kan likken en je haar krullen door met ballonnen op je hoofd te slapen.


'Smart' tampon
Ondanks alle horrorverhalen die we erover kennen, gebeurt het ons allemaal wel eens dat je het vergeet om je tampon op tijd te vervangen. My.flow komt met de oplossing: een 'smart' tampon. Deze tampon is verbonden met een app op je telefoon. Je kan een alarm instellen voor hoe lang je de tampon in wil houden én de tampon stuurt gegevens naar je telefoon over de 'verzadigdheid' van het apparaatje. We zijn aan het twijfelen of dit de meest nuttige of de meest overbodige uitvinding ooit is. Kort verhaal lang.


Je kat likken
Dat je beste maatjes met je kat bent, oke. Het is zelfs te begrijpen dat je af en toe in een diep 'gesprek' met jouw mattie zit. Maar dat je de behoefte hebt om je kat terug te likken wanneer hij dit bij jou doet, vinden we een beetje ver gaan. Blijkbaar deelt niet iedereen deze mening. Er komt namelijk een borstel op de markt waarmee je je kat kunt likken. Schuif je borstel om je tong heen, pak je kat er bij en likken maar. Nog even en mensen beginnen hun toiletten te vervangen voor kattenbakken... Kort verhaal lang.

Je haar krullen met ballonnen

Je haar krullen met een hete krultang is niet de beste optie voor kwetsbaar haar. Wanneer je je stijle gordijn toch zat begint te worden is een andere optie best welkom. De vlogster uit de bovenstaande video pakt het wel heel rigoureus aan. Ze slaapt namelijk met kleine ballonnetjes in haar haar. Nog zo'n gevalletje waarvan we eigenlijk niet echt weten wat we er van moeten vinden...

Bron