Dit is de populairste Disney-prinses

Vrije tijd door Annelot

We love Disney prinsessen. Niet omdat ze zo perfect zijn, maar omdat ze allemaal uniek zijn en hun eigen persoonlijke eigenschappen hebben. Zo is Belle bijvoorbeeld heel avontuurlijk en nieuwsgierig, Doornroosje verlegen en Mulan een echte badass. Als je ons dus zou moeten vragen onze favoriet uit te kiezen, wordt het wel heel moeilijk. Toch is er één Disney-prinses die eruit springt en bij de meesten favoriet is. Tenminste voor de 80.000 mensen die deze ene poll hebben ingevuld.

Dus voor het geval je je altijd al afvroeg welke Disney-prinses de populairste is, hebben we hier het antwoord voor je.

Ben je er klaar voor? *Tromgeroffel*

Het is... Assepoester!

En dat snappen we ook wel, aangezien de allereerste Disney-film ooit over haar ging (1950). En hoewel ze niet is geboren als prinses wordt ze er later wel eentje door het hoofd van een knappe prins zo op hol te brengen dat hij het hele land laat afzoeken voor haar. Well done! Verder heeft ze een #girlsquad (een vriendinnengroepje) met allemaal schattige muisjes en vogeltjes die haar aankleden en helpen met het huishouden. Doe ons dat ook maar!

Op de tweede plek staat Elsa uit Frozen op de voet gevolgd door Doornroosje, Ariel (De Kleine Zeemeermin) en Belle (Belle en het Beest).

Bron