Bizar nieuws van dinsdag 17 mei

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: Bizar Nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: een jongen neemt zijn kat mee als date naar zijn gala, een papa kan het niet handelen als zijn zoontje de auto onderkotst en er is een app die bepaalt of je relatie goed zit of niet.
Harige galadate
Er was eens een jongen die geen date voor zijn gala kon vinden. Zielig? Echt niet! Want niet veel later had hij een veel leuker iemand gevonden dan een puisterig pubermeisje. Namelijk zijn poes! En hij deed haar voor de gelegenheid ook nog een roze jurk aan die weer matchte bij zijn vlinderdas. En check ook even hoe ze naar hem kijkt. Wij hopen ooit ook iemand te vinden die zo naar ons kijkt.
Hilarische berichtjes
Een papa genaamd Ben Patterson besloot zijn zoon mee te nemen voor een ritje in de auto. Maar daar kreeg hij al snel spijt van. Het kind begon namelijk te kotsen. Hij kon dat bepaald niet handelen en kreeg zelf ook kotsneigingen. Daarom besloot hij zijn vrouw, die met haar vriendinnen op pad was, te smsen, maar zij had daar even geen zin in en reageerde niet op alle berichten die hij stuurde. Dat resulteerde in een hilarische berichtenconversatie die hij ‘probeerde’ te hebben met zijn vrouw. Lees, huiver en lach je kapot!
Nieuwe app
Wil je nooit meer dat gevoel hebben dat de relatie met je ex zonde van je tijd was? Dan kun je vanaf nu elke relatie die je hebt even door een appje halen om te bepalen of hij de ware voor je is. De nieuwe gratis app genaamd StayGo vertelt je namelijk of je je relatie uit moet maken of niet. Het is gebaseerd op een serie algoritmes en wetenschappelijke data over wat een relatie geslaagd maakt. Je vult een vragenlijst in dat elk onderdeel van je relatie onder de loep neemt en je kunt zelfs je vrienden en familie erbij halen om er iets over te zeggen. En als hun mening niet belangrijk genoeg voor je is, nodigt de app ook anonieme mensen uit om iets over je relatie te zeggen. Zou een app beter weten of je relatie goed zit dan jij zelf? We hopen het niet... Kort verhaal lang.