Een man verliet zijn zwanger minnares en negen maanden later gebeurt er dit

Vrije tijd door Annelot

Het leven kan soms voor rare verassingen zorgen en dat bewijst ook dit nieuws. Lees wel even tot het einde. We beloven dat dat het waard is.

Een getrouwde man kreeg een relatie met een Italiaanse vrouw en wist dit zeven jaar lang voor zijn vrouw te verzwijgen. Maar toen bleek zijn minnares zwanger te zijn. De man wilde de relatie met zijn vrouw er niet voor op het spel zetten en liet de zwangere vrouw in de steek met de boodschap: ik zal het kind onderhouden tot het achttien is en verder hoef je niets van me te verwachten.

Ze ging hiermee akkoord (waarschijnlijk niet vol overtuiging, maar dat is een ander verhaal), maar vroeg nog wel hoe ze hem kon laten weten dat het kind geboren was. Daarop gaf hij haar de opdracht hem een ansichtkaart te sturen met de tekst: ‘spaghetti’. Prima! De vrouw stapte in het vliegtuig terug naar Italië en de man ging weer terug naar zijn vrouw.

So far, so good! Negen maanden later kwam er een ansichtkaart door de brievenbus. Zijn vrouw vond het nogal vreemd en gaf hem aan haar man. Toen de man de kaart las, trok hij helemaal wit weg en viel daarna van zijn stoel van verbazing.

Dit stond er namelijk op de kaart:

’Spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti. Drie met gehaktballen en twee zonder. Stuur meer saus alsjeblieft…’

Als je het snapt, rol je nu waarschijnlijk over de grond van het lachen.

Bron, bron, bron, bron