Bizar nieuws van maandag 2 mei

Vrije tijd door Itske

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: Starbucks wordt voor de rechter gesleept omdat er te veel ijs in de drankjes zit, een herder denkt dat hij een baby is en een kleurboek voor volwassen. En dat laatste mag je best heel erg letterlijk nemen.

Starbucks voor de rechter om een beetje ijs
Starbucks wordt voor de rechter gesleept omdat er te veel ijs in de koude drankjes gedaan wordt. Als voorbeeld wordt de grootste beter genomen. Daar gaat ongeveer 700 ml in, daarvan is ongeveer 415 ml koffie (of andere vloeistof) en de rest bestaat uit ijs. De vrouw eist nu vijf miljoen dollar voor de afgelopen tien jaar dat zij koffie heeft gehaald bij Starbucks. Kort verhaal lang.

Herder gedraagt zich als een baby
Iedereen vindt puppy’s schattig, maar deze Nederlandse herder gaat nog net even een stapje verder in zijn schattigheid. Hij denkt namelijk dat hij een baby is. Hij is dol op de speen die hij telkens afpakt van de kleinzoon van zijn baasje. Ook wordt hij nog af en toe met de fles gevoerd en huppelt hij regelmatig rond in een onesie. Kort verhaal lang.

Het echte kleurboek voor volwassenen
Dol op de kleurboeken voor volwassenen, maar wil wel weer eens iets anders? Wellicht is dit is voor je: kleurboeken die in het teken staan van het mannelijk geslachtsdeel. Je kunt hem inkleuren zoals je wilt. Hoe leuk is dat?! Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron