Met deze tricks kun je 30 minuten langer blijven liggen

Vrije tijd door Itske

Je nog een keertje lekker omdraaien als de wekker 's ochtends in je oor tettert? You Wish! Maar ja, dat kost tijd en laat tijd nou net iets zijn wat schaars is in jouw leven. Toch kunnen de onderstaande tips ervoor zorgen dat je in ieder geval één, en met een beetje geluk zelfs twee keer extra kunt snoozen.

1. Douche je graag in de ochtend? Zorg er dan voor dat je douche niet té warm staat, dan blijf je er namelijk ook niet langer onder staan. Gewoon inzepen en klaar!

2. Pak 's avonds alvast je tas in en leg een outfit klaar. Dit voelt misschien een beetje ouderwets, maar dit scheelt een hoop twijfelen in de ochtend. Daarnaast heb je op deze manier meer tijd om een super stijlvolle outfit samen te stellen.

3. Zorg voor alles-in-1-producten. Een dagcrème die ook dient als basis, een foundation die mat opdroogt en lipstick die je zonder lippotlood ook mooi kan aanbrengen. Al deze kleine tijdbesparingen zijn samen toch al flinke minuten.

4. Zorg voor een goede haarborstel, zo sta je niet meer minuten lang de klitten uit je haar te borstelen. Probeer ook met je haar vast te slapen, zo krijg je sowieso minder klitten in je haar.

5. Geen social media voor je de deur uit bent. Je moet er wat voor over hebben om langer te kunnen blijven liggen. Stiekem kijk je namelijk best veel op je telefoon, ook als je haast hebt.

6. Zet een timer voor je alle dingen die je in de ochtend moet doen. Zo kun je makkelijk in de gaten houden of je nog op schema loopt.

7. Neem een ontbijt mee voor onderweg. Op die manier hoef je je ontbijt niet over te slaan, maar kost het je ook geen tijd thuis. Pak het aan als een echte pro en bereidt je ontbijt al de avond van te voren voor, zo kost het je écht geen tijd meer.

Bron, bron, bron, bron, bron