Bizar nieuws van donderdag 21 april

Vrije tijd door Noortje

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen

De bizarre nieuwtjes van vandaag: het eerste naakt restaurant, een vrouw die vijf jaar lang ongesteld was en een trolldolls make-up lijn van MAC.


Naakt restaurant
Heb jij ooit de neiging gehad om tijdens een chique dinertje je kleren op de grond te gooien en in je blote kont verder te eten? Wij ook niet. Blijkbaar is er toch animo voor dit rare idee. In Londen wordt namelijk in juni 's Werelds eerste naakt restaurant, The Bunyad?i, geopend. De ruimte waarin iedereen in zijn adamspak aan het dineren is, is alleen met kaarsen verlicht. Op die manier kun je dus niet zomaar de joystick van de buurman begluren. Ook staan er wat dunne, half doorzichtige schermen tussen de eettafels. Al het personeel is ook naakt, zodat jij je op je gemak voelt. Gelukkig voor de hygiëne is het keukenpersoneel wel gekleed. Lijkt dit je wat? Kort verhaal lang.



Vijf jaar ongesteld
De vervelendste periode in de maand is sowieso je ongesteldheid. Buikpijn, vreetbuien, bloed en emotionele rollercoasters alom. Gelukkig ben je er met een dag of vijf weer vanaf. Stel je voor dat dit niet het geval zou zijn en je vijf hele jaren ongesteld zou blijven. Nachtmerrie! Een vrouw uit Australië moest er aan geloven. Ze had last van een ziekte in haar bloed, het Von Willebrand syndroom, die er voor zorgde dat haar bloed niet goed stolde. Als gevolg hiervan bleef zij vijf jaar aan één stuk door ongesteld. De vrouw verloor elke vier dagen zo'n halve liter bloed. Gelukkig gebruikt ze inmiddels medicijnen die dit probleem tegen gaan. We moeten er niet aan denken! Kort verhaal lang.



Trollen make-up
Make-up gebruiken we meestal om mooier van te worden, of in ieder geval om onszelf mooier te voelen. MAC lanceert nu een make-up lijn waarbij wij ons erg afvragen of je er wel mooier van kan worden. De nieuwste MAC lijn is namelijk gebaseerd op Trolldolls, die kleine lelijke poppetjes van vroeger. Net als de trollen, is de make-up fel gekleurd en bevat het veel glitters. Naast op je gezicht, komen de trollen aan het einde van dit jaar ook in de bioscoop. Onder andere Justin Timberlake en Anna Kendrick zullen de trollen tot leven laten komen. Zie jij jezelf deze make-up al op je gezicht smeren? Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron, bron