Bizar nieuws van maandag 11 april

Vrije tijd door Itske

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: ‘diabetes hier kom ik’ op een starbucksbeker, geen föhns meer voor vrouwen in Venezuela en een kat met een 9 tot 5 baan.


Starbucks waarschuwt voor diabetes
Dat Starbucks niet al te gezond is weten we denk ik wel, maar een medewerker van de koffieketen moest dit nog extra benadrukken. Een klant vond een label met de tekst: ‘diabetes hier kom ik’. Het schoot alleen in het verkeerde keelgat bij de klant, omdat twee van haar zussen diabetes hebben. Kort verhaal lang.


Geen föhns voor vrouwen in Venezuela
Vrouwen in Venezuela mogen van de president geen föhns gebruiken. Hij wil op deze manier energie besparen. Het land kampt namelijk met een energiecrisis. Hij vindt dat vrouwen er mooier uit zien wanneer ze met hun vingers door hun haar gaan en het op een natuurlijke manier laten drogen. Zou jij kunnen leven zonder föhn? Kort verhaal lang.


Werkende kat
In Rusland is een 1 april-grap ietwat uit de hand gelopen. Het museumpersoneel schreef een sollicitatiebrief voor een kat. De media namen de brief serieus op en het museum besloot uiteindelijk om de kat in dienst te nemen. Maray zit nu van 9 tot 5 bij de ingang van het museum om gasten te begroeten. Of zou dit ook een 1 april-grap zijn... met verlengsnoer? Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron