WTF journaal van vrijdag 25 maart

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: een vrouw verscheurd 18.500 euro aan biljetten en stopt het in haar vriezer, een jongen belt 112 omdat zijn Snapchat niet werkt en er bestaat Poepiebrown Spray waar je poepiebruin van wordt.

Verscheurd geld wordt vergoed
Een 89-jarige vrouw uit Duitsland heeft in totaal 18.500 euro aan bankbiljetten verscheurd. Expres! Dat vond ze de beste oplossing aangezien ze bang was dat ze bestolen zou worden. Ze bewaarde de verscheurde briefjes van 500 in haar diepvries. Vervolgens kreeg ze waarschijnlijk spijt en is ze naar de bank gegaan om het geld in te wisselen voor hele briefjes. Volgens de regels van de Europese Centrale bank krijg je je geld niet terug als je het opzettelijk verscheurd (logisch toch?) maar de rechtbank besloot toch dat de Duitse bank het geld moest vergoeden. Dit kwam omdat haar advocaat pleitte dat ze niet verantwoordelijk gehouden kon worden voor haar daden.

Noodgeval
Oké. Dit is veruit de domste reden waarom iemand ooit een alarmlijn heeft gebeld! Een jongen vond het namelijk serieus een noodgeval dat zijn Snapchat niet meer werkte en belde 112. Je snapt wel dat de politie er niet echt blij mee was en je hoort ze in het geluidsfragment dan ook dreigen dat als hij nog een keer belt, ze hem gaan traceren. Zou het een grapje zijn geweest of was deze jongen echt in paniek omdat zijn Snapchat het niet meer deed?

Bruiningsspray
Wil je deze zomer een keertje écht lekker poepiebruin worden? Dan hebben we de ideale manier voor je gevonden. Je spuit jezelf gewoon helemaal onder met de Poepiebrown Bruinings Spay. Je ziet er binnen drie minuten net zo uit als je grote boodschap. Mocht je dat graag willen. En verder is het natuurlijk veel gezonder dan bruin worden in de zon of onder de zonnebank. Hoppa, bestellen die handel!

Bron, bron, bron, bron