Het is officieel: er komt een Frozen vervolg

Vrije tijd door Annelot

Al maanden lang zijn er geruchten over een Frozen vervolg, maar Disney en de filmmakers bleven het steeds ontkennen. Tot nu. Ze hebben het officieel aaangekondigd: de nummer één animatiefilm aller tijden krijgt een vervolg. Can’t wait!

Frozen 2 gaat volgende maand in productie en de regisseurs zeggen dat de film minstens zo goed zal worden als deel één. Het gaat weer over de zusjes Anna en Elsa die worstelen met een probleem en er zal ook een duidelijke boodschap inzitten. Oké, we geven toe dat dit nog best vaag is, maar helaas is er nog niet meer duidelijk. Er gaan ook geruchten dat Disney karakter Rapunzel te zien zal zijn in de film. Het schijnt zelfs als de zus van Elsa, omdat ze dezelfde krachten hebben. Spannend!

Er is helaas nog geen exacte releasedatum, maar het zal ergens in 2018 zijn. Dat snappen we wel, aangezien het vast heel veel werk moet zijn om zo’n animatiefilm te maken. We hopen in de tussentijd dat de trailer snel uitkomt, zodat we alvast kunnen genieten van een voorproefje. En we zijn natuurlijk sowieso al vet blij dat er eindelijk een vervolg komt!

Bron, bron