Wanderlust Woensdag: de meest inspirerende travel chicks

Reizen door Vrouwen redactie

Het is je vast niet ontgaan dat het deze maand internationale vrouwendag was. De dames van wander-lust.nl hebben daarom hun favoriete badass travel chicks voor je op een rijtje gezet. Dit zijn de meest inspirerende wanderlust vrouwen van de wereld!

1. Celine Cousteau, USA & France
Deze vrouw is badass. Waarom? Geboren in California en opgegroeid in Frankrijk is Celine is succesvol documentaire maakster, professioneel duiker en woordvoerder voor verschillende non-profit organisaties die zich bezig houden met het milieu en humanitaire zaken. Daarnaast spreekt zij drie talen (vloeiend!) en is ook nog eens moeder. Chapeau!

2. Floortje Dessing
Het is geen verrassing, maar onze eigen Floortje is toch wel de bekendste reizigster van de lage landen. Met haar nieuwe programma "Floortje naar het einde van de wereld" scoort ze hoog en reist daarvoor naar de meest afgelegen plekken. In totaal heeft ze meer dan 120 landen bezocht en is tot nu toe nog niet van plan om te stoppen.

3. Morgan Brechler, USA
Deze topper reist heel Amerika door met haar dochtertje waar zij de mooiste National Parks beklimt. Met haar 26 jaar, is ze een inspiratiebron voor veel jonge moeders die hun kinderen in een vrije omgeving willen laten opgroeien. Lucky us, want Wander-Lust zal haar binnenkort interviewen!

4. Liz Clark, USA
Deze dame heeft de afgelopen vier jaar de hele wereld over gevaren op de zeilboot waar zij kapitein van is. Onderweg stopt zij om op de beste plekken te surfen en is daarmee opgevallen in het nieuws over de hele wereld.


5. Brooke Saward
Dit Australische meisje had een droom die zij nu volledig leeft! Ze is pas 23 jaar maar reist naar de mooiste plekken op aarde zoals Zuid Afrika, Japan, Canada en ook Nederland. Haar populaire Instagram account telt maar liefst 396K volgers en haar populariteit groeit per dag. Op haar reisblog World of Wanderlust schrijft zij over haar ervaringen. Lekker bezig zeggen wij!

Benieuwd naar de volledige lijst? Check dan hier!

Bron, bron, bron, bron, bron