WTF journaal van dinsdag 22 maart

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: een hotelketen komt met een dekbed pak, een kat steelt ondergoed van de hele buurt en een vrouw maakt bacon klaar met een geweer.

Het dekbed pak
Speciaal voor de mensen die liever nooit hun bed uit komen is er nu het dekbed pak. Met dit pak heb je het gevoel alsof je de hele dag lekker in bed ligt. Het is comfortabel, warm en zorgt voor extra ruimte in de metro. Hotelketen Jurys Inn kwam met dit idee, omdat iedereen volgend weekend een uurtje minder lang in bed kan doorbrengen door de zomertijd die in gaat. Hoe sympathiek! Helaas is het nu alleen nog bedoeld als campagne voor het hotel, maar als er genoeg animo is voor het product willen ze het misschien wel voor het grote publiek beschikbaar maken. Wij kunnen niet wachten!

Kattendief
Een kattenbaasje uit Nieuw-Zeeland heeft een bericht op Facebook gepost waarin ze haar verontschuldigingen aanbiedt voor haar poes. De zesjarige Brigit is namelijk elke nacht de buurtbewoners aan het bestelen. Ze sluipt ’s nachts hun huizen binnen en pikt sokken en ondergoed. Die neemt ze dan mee naar huis en laat ze achter in het bed van haar baasje, Sarah. In de afgelopen maanden heeft Brigit al 11 boxershorts en wel 60 sokken verzameld. Sarah heeft de buurtbewoners dus maar op de hoogte gesteld van de criminele activiteiten van haar kat. De mensen uit de buurt die sokken of ondergoed missen kunnen het bij haar komen ophalen.

Bacon klaarmaken met een geweer
Van alle manieren om bacon klaar te maken hebben we nog nooit een moment stilgestaan bij de mogelijkheid om het klaar te maken met een geweer. Maar Allison Schafer, die nu door het leven gaat met de naam Bacon Queen, wel. Ze wikkelt de bacon om de loop van het geweer en doet er wat aluminiumfolie overheen. Ze laadt het wapen en schiet er flink op los. Als je de bacon een beetje hoort sissen, is het klaar. Handig om te weten voor het geval je ooit geen enkele mogelijkheid hebt om bacon te bakken, maar wel een geweer bij de hand hebt. Check hierboven de video!

Bron, bron, bron, bron, bron