Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

WTF journaal van donderdag 17 maart

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: identieke tweeling doet alles om maar zoveel mogelijk op elkaar te lijken, er begint een hele enge lichaamstrend te ontstaan en twee uitvindingen om drank mee naar binnen te smokkelen.

Identieke tweeling
Eéneiige tweeling Anna en Lucy DeCinque lijken niet alleen op elkaar, maar doen ook echt alles hetzelfde. Ze hebben dezelfde baan, eten elke dag precies hetzelfde, hebben dezelfde sportroutine en hebben samen al voor meer dan 220.000 euro aan plastische chirurgie ondergaan om nog meer op elkaar te lijken. Alsof dat nog niet weird genoeg is, delen ze ook hetzelfde vriendje en proberen ze nu tegelijk zwanger te worden. Omdat het best lastig is om dat precies tegelijk te worden, kiezen ze voor een IVF-behandeling.

Gevaarlijke nieuwe trend
Op social media begint een hele bizarre lichaamstrend te ontstaan. Vrouwen proberen hun taille net zo smal als een A4-blaadje te krijgen. Vooral in China wordt de #A4WaistChallenge door veel vrouwen heel serieus genomen. Meisjes plaatsen foto’s van hun taille met een A4-blaadje ervoor om te bewijzen dat ze net zo smal zijn. Aangezien een A4’tje aan de korte kant maar 21 centimeter breed is, wordt de trend door specialisten als erg gevaarlijk bestempeld.

Gekke uitvinding
Er is een bedrijf dat het nodig vond om verschillende dingen te ontwikkelen waarmee je drank mee naar binnen kunt smokkelen – in de vorm van een tampon en een haarborstel. Ze zien eruit als een gewone tampon en haarborstel, maar dat zijn het dus niet. Er in zit namelijk een klein flesje in waar je drank in kunt doen. Dus als je van plan was drank ergens naar binnen te smokkelen is dit wel een ideale manier. Of je kunt natuurlijk gewoon als een normaal persoon een drankje aan de bar bestellen.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron