Er komt een musical van de film Mean Girls

Vrije tijd door Annelot

Hoera! De film waar we als tiener allemaal fan van waren, gaat het toneel op. Tina Fey, actrice, comédienne en producent, maakte bekend dat er een musical wordt gemaakt van de film Mean Girls. De film uit 2006 met Lindsay Lohan en Rachel McAdems was een grote hit en bracht meer dan 129 miljoen dollar op.

Maar dat is niet het enige goede nieuws. Er wordt nu hard gewerkt aan het afronden van het script en het casten van de acteurs en actrices en daarvoor willen de producenten proberen om de originele cast te krijgen. Zouden ze dat (inmiddels allemaal rond de 30) zien zitten?

Voor de mensen die geen idee hebben waar het over gaat: Mean Girls vertelt het verhaal van de zestienjarige Cady, die naar een nieuwe middelbare school gaat waar de rijke tienermeisjes ‘the plastics’ de baas zijn. Maar dit groepje meiden is vet achterbaks en alleen maar bezig met roddelen. Cady doet lekker mee en verandert zelf ook in een bitch, maar gelukkig krijgt ze dat inzicht zelf ook en dan komt alles weer goed. Heerlijk toch?

De musical zal waarschijnlijk in 2019 in première gaan, precies 15 jaar na de film. Hij zal in eerste instantie alleen op Broadway te zien zijn, maar fingers crossed dat Mean Girls de musical ook naar Nederland komt!

Bron