WTF journaal van woensdag 9 maart

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: de gemeenste plus size kledingcampagne ooit, McDonald's komt met een groene burger voor na je maaltijd en 's werelds langste drol is langer dan je dacht.

Gemene campagne
De kledingwebsite Found on Wish heeft wel een hele lullige manier van hun plussize kleding in de markt zetten bedacht. Er staan foto’s op de website van gewone modellen die de voor hun te grote kleren dragen. Zo zitten ze op de foto's bijvoorbeeld met twee benen in één broekspijp. Door welke gestoorde marketingmanager is dit bedacht? En wie zou deze kleding ooit kopen? Dit is echt zó gemeen.

Bizarre burger
McDonald’s komt met een nieuwe burger. En niet zomaar eentje, maar een pepermunt variant. HUH? Hij gaat de Spearmint-After Dinner Big Mac heten en het is de bedoeling dat je je maaltijd hiermee met een frisse adem afsluit. De burger is ook echt groen van kleur door mint extracten en zelfs aan de kaas en de burger zit een mintsmaak. We zijn wel heel benieuwd hoe deze burger zal smaken, maar we vinden het nu vooral nog even heel erg bizar!


Langste poep ooit
Het is dan wel geen nieuws, maar omdat het vandaag nationale poepdag is, wilden we dit wel even met je delen. ’s Werelds grootste drol is maarliefst 7,92 meter lang! Daar sla je toch steil van achterover? Dit staat op naam van een vrouw (ja echt, een vrouw!) genaamd Michelle Hines. Ze claimt dat het haar gelukt is door heel vezelrijk te eten en een buttplug in haar achterste te steken. Toen ze het écht niet meer kon inhouden. is ze op haar hurken gaan zitten en langzaam gaan poepen en lopen tegelijk. OH-MY- GOD!

Bron, bron, bron, bron, bron