Waarom je kleine meisjes moet daten

Vrije tijd door Mariëlle

Kleine meisjes zijn veel beter date-materiaal (zegt een klein meisje) dan welk ander meisje dan ook. Niet om te beledigen hoor, het is gewoon zo, volgens de kleinste redacteur van de Vrouwen.nl-redactie. Het heeft zoveel voordelen om kleine meisjes te daten. Het is goedkoper, handiger, en je hebt er zelf ook nog wat aan. Lees maar mee.

1. Met kleine meisjes kun je gooien. Dat klinkt misschien wat raar, maar dat is heel handig in bed.

2. Koosnaampjes zijn kun je altijd verkleinen waardoor ze altijd schattig zijn. Als je tegen iemand zegt "hé honingdrop" of "hé honingdropje" dan is dat een wereld van verschil.

3. Als de man het leuk vindt om met zijn chick te shoppen, dan is een klein meisje maar wat handig. Zij kan lekker van de kinderafdeling shoppen en dat scheelt een hoop knaken.

4. Eigenlijk kun je bij alles een verkleinwoordje gebruiken. LIEF!

5. Kleine mensen eten over het algemeen minder dan grote mensen (iets met je figuurtje willen behouden). Als jullie uit eten gaan heeft ze altijd eten over en wie mag haar dan helpen met haar bord leegeten? Precies, de man!

6.Wat is een beter excuus om vooraan te gaan staan dan kleine meisjes? Ze zetten een keer hun puppy-ogen op en ja hoor: ze worden voorgelaten. Handig als jullie samen naar een concert gaan!

10. Je hebt nauwelijks ruzie, want ruzie hebben met een klein meisje? Dat doe je gewoon niet. Kleine meisjes zijn veel te schattig. Daar staat tegenover dat ze ook bij hun date alles voor elkaar krijgen. Maar eigenlijk vindt de date dat helemaal niet erg.

11. Er zijn genoeg moment waarop jij als date even de reddende engel kunt uithangen, want er zijn genoeg momenten dat ze je hulp hard nodig hebben. Wanneer ze ergens niet bij kunnen bijvoorbeeld. Zo’n 30.000 keer per dag. Hij is haar held en ze zal hem altijd dankbaar zijn.

11. Kleine vrouwen zijn lekker compact waardoor mannen heel wat hebben om vast te houden.

12. Kleine meisjes kunnen lekker tegen je aan kruipen waarbij jij je echt 'the man' kan voelen. En het kleine meisje voelt zich beschermd en geliefd in jouw armen.

Bron, bron