WTF journaal van vrijdag 4 maart

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een vrouw was al 20 jaar op zoek naar haar moeder en blijkt dan al twee jaar collega's met haar te zijn, twee comédiennes zitten op een vibrator koffie te drinken en een man trouwt stiekem met een ander terwijl zijn vriendin ligt te bevallen.

Vrouw vindt haar biologische moeder terug en blijkt al jaren haar collega te zijn
De 40-jarige Jenny Thomas was al 20 jaar op zoek naar haar biologische moeder. Totdat ze meedeed aan het programma Long Lost Family op TLC. Toen bleek namelijk dat ze haar moeder al 10 jaar kende en dat ze zelfs al twee jaar met haar samenwerkt. De moeder van Jenny heeft haar 40 jaar geleden opgegeven omdat ze niet getrouwd was en zich schaamde voor de reacties die misschien zouden komen. Beiden werken ze in een ziekenhuis in New York en hadden dagelijks contact met elkaar, maar ze hadden allebei geen idee wat ze van elkaar waren. Dat moet vet awkward zijn geweest!

Koffie drinken op een vibrator
Comédienne Nikke Glaser zit samen met Sara Schaefer op een ‘magic wand’ vibrator die door iemand anders bestuurd wordt terwijl ze een kopje koffie te drinken en praten over squirten. Zelfs de beelden van koffie in het filmpje krijgen een seksueel tintje en het is hilarisch! Bekijk het zelf in bovenstaande video.

Man trouwt stiekem met een ander
De 24-jarige Heather uit Schotland werkte als animator op de Dominicaanse republiek en werd daar smoorverliefd op de charmes van Adonis. De liefde was wederzijds en al na een paar jaar verwachtte het stel hun eerste kindje. Maar omdat er complicaties waren, wilde Heather liever in Schotland bevallen en omdat Adonis geen visum kon krijgen, ging ze in haar eentje terug. Daar beviel ze van een zoontje, maar eenmal bevallen zag ze ineens foto’s op internet van haar vriend met een andere vrouw in zijn armen. In een bruidsjurk nog wel! Hij bleek al langer een relatie met haar te hebben en het kwam goed uit dat Heather even terug naar Schotland ging. Hoe erg Heather het ook vond, ze is toch teruggegaan naar het Caribisch gebied omdat ze haar zoontje een vader gunt. Respect!

Bron, bron