WTF journaal van donderdag 25 februari

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een superhond die op de luchthaven werkt, de comeback van het bloemkooloor en wat er gebeurt als je een tampon 9 dagen inhoudt.


Hond werkt op de luchthaven
De 7-jarige hond Piper heeft de droombaan van elke hond (voor zover honden over werk kunnen nadenken): hij werkt op de luchthaven van Cherry Capital Airport in Traverse City om daar alle vogels en andere dieren weg te jaren. Hij heeft een werkoutfit aan en een stoer en een stoere zonnebril op waaraan je hem kunt herkennen.


De comeback van het bloemkooloor
Een bloemkooloor is een vergroeiing van je oor die je kunt krijgen door piercings door je kraakbeen heen te boren. 22-jarige Emily had als tiener een staaf door de bovenkant van haar oor laten zetten. Nu wilde ze de piercing eruit halen en ontstonden er rare bobbeltjes achter haar oor. Die bobbels konden alleen operatief verwijderd worden. Voor- en na foto's vind je hier.


Meisje houdt tampon 9 dagen in
Pas na 9 dagen vond het meisje haar tampon terug. Toen ze hem eruit haalde was hij helemaal zwart geworden. Binnen een half uur begon ze te brabbelen en ontstonden er vlekken op haar huid. Ze werd opgehaald met de ambulance waar werd vastgesteld dat ze alle symptomen van bloedvergiftiging vertoonde. Uiteindelijk heeft ze drie dagen op de intensive care moeten doorbrengen om er weer bovenop te komen. Als ze de tampon langer had ingehouden zou ze het niet overleefd hebben.

Bron, bron, bron, bron, bron