WTF journaal van vrijdag 19 februari

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een vrouw verzamelt gebruikte condooms, twee nonnen hebben een wietplantage in Amerika en een vrouw heeft vier dagen in het ziekenhuis gelegen vanwege een pedicure.

Gebruikte condoom collectie
Een 24-jarige vrouw uit Noorwegen spaart gebruikte condooms. Niet alleen van haar eigen lovers, maar ook van vrienden en zelfs van vreemden. Ze is er in 2010 mee begonnen, omdat ze condooms zo lekker vond ruiken. Ze vroeg haar toenmalige vriendje of ze een gebruikte condoom mocht bewaren. Dat was wel zo’n beetje het einde van die relatie. Haar collectie blijft groeien en ze heeft al bijna 2.000 exemplaren. Ze hangen allemaal netjes naast elkaar aan de muur van haar slaapkamer mét een foto van de rechtmatige eigenaar. Ze is ook nog lang niet uitgespaard en ze hoopt de 10.000 te halen. Dat je nu al 'WTF' denkt, is begrijpelijk, maar het wordt nog erger. Haar vader helpt haar namelijk met haar collectie door zijn vrienden te vragen in gebruikte condooms bij hem in te leveren. Zo vader, zo dochter?

Twee nonnen en een wietplantage
De dames Kate en Darcy hebben in California een groot bedrijf opgezet dat jaarlijks 400.000 dollar omzet. Ze noemen zichzelf nonnen, maar ze geloven eigenlijk alleen in de helende kracht van wiet. Ze hebben een wietplantage opgezet, waarmee ze medicijnen maken die ze verkopen op Etsy. Het enige probleem is dat alles wat ze doen nog steeds illegaal is in Amerika. We zijn benieuwd hoe lang het gaat duren voor het bedrijf wordt gesloten.


Pedicure met slechte afloop
Een vrouw heeft vier dagen in het ziekenhuis gelegen met een pijnlijke infectie in haar been, omdat ze een pedicure had gehad. De vrouw waar ze de behandeling van kreeg, was flink tekeer gegaan met op haar voeten met een puimsteen en drie dagen later kon ze bijna niet meer staan. Volgens de arts die haar behandelde komt het vaker voor dat er infecties ontstaan als manicures en pedicures hun spullen niet goed steriliseren. Durf jij ooit nog een pedicure te nemen?

Bron, bron, bron, bron, bron