Goede voornemens beginnen op 1 februari #3

Vrije tijd door Mariëlle

Hoe gaat het met de goede voornemens van Vrouwen.nl's redacteur Mariëlle? "Door mijn weerstand tegen goede voornemens leek het Leonie een goed idee als ik over mijn waslijst aan goede voornemens zou schrijven. Puur checken of het allemaal lukt enzo. Voor mij een stevige stok achter de deur. De aanvankelijke waslijst lees je in het eerste artikel. De eerste week van februari heb ik direct mijn alcoholvrije maand geloosd, vorige week ging alles goed, maar deze week...?

Alcoholvrije maand
Wil ik het niet meer over hebben. Next.

Financiële detox
Die gaat echt prima. Deze maand heb ik ongeveer maar €200,- uitgegeven, waaronder een paar Nike's van €115,- in de sale die zijn kwijtgeraakt bij de post. En een paar Uggs van €30,- via marktplaats die óók zijn kwijtgeraakt bij de post. Daar zitten overigens ook mijn reiskosten en lunch bij. Ik ben echt zó lekker bezig!



Weight watchers
Ik kom nog steeds niet altijd aan mijn punten, maar mijn bitterballen, nacho's en andere vette meuk in de weekenden brengt de score weer in balans. En dat is fijn. Denk ik.

Huid detox
Vorige week heb ik (bijna) elke dag zes stukken groente en fruit gehad. Daarbij gebruikte ik het Dermalogica Multivitamin power serum. Maar mijn huid werd daar heel droog van en ik zag er niet uit (zie de onderstaande foto, die vind ik echt heel heftig). Gelukkig heb ik deze week een ander deel van de detox waarbij ik Daily resurfacer gebruik waar mijn huid helemaal van opknapt (foto volgt volgende week, want ik heb 's ochtends geen licht, dus maak ik de foto's in het weekend). Deze week moest ik trouwens wel vijf dagen in de week minimaal een half uur per dag sporten (en me dan ook echt in het zweet werken). Normaal doe ik dat dus wel elke dag en lukt dat prima, maar net deze week was privé gezien een hele rare week, waardoor ik er niet elke dag aan toe kwam om te sporten. Als ik vanaf nu netjes elke dag een half uur intensief sport kan ik het nog compenseren, maar ik kan nu al verklappen dat dat niet gaat gebeuren. Aan de uren kom ik wel, want die schade haal ik in het weekend wel in, maar elke dag gaat 'm niet meer worden. Niks aan te doen.

Vijf dagen sporten
Daar kan ik vrij kort over zijn: nu even niet.

Hardloopgroepje
Met boxen heb ik mijn knie verdraaid en over een klein maandje ga ik op wintersport. Ik durf het risico niet te lopen dat ik mijn knie verder blesseer dus skip ik even alles dat met hardlopen of springen te maken heeft. Dat is geen slap excuus, want ik baal als een stekker.

Blog
Weer een faal. Omdat ik elke avond druk ben om mijn bestelde Nike's en Uggs alsnog terug te krijgen heb ik geen tijd voor mijn blogje. Muhuuh. Dat vind ik super jammer, want ik heb zoveel opzetjes klaarliggen die ik wil uitwerken.

Conclusie
Deze week was echt waardeloos. Maar ik weet waar het aan ligt, en daar concludeer ik dan weer uit dat ik er vrij weinig aan kan doen."