WTF journaal van maandag 15 februari

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een man bijt het oor van een parkeerwachter eraf, singer-songwriter ontwerpt een gitaar speciaal voor vrouwen en een man heeft anale seks met een potlood in zijn kont en komt vervolgens in het ziekenhuis terecht.

Man bijt oor
Een man in Duitsland heeft het oor van een parkeerwachter eraf gebeten. En het had helemaal niets te maken met parkeren of boetes. De man was dronken en probeerde een vechtpartij uit te lokken bij een andere man De parkeerwachter probeerde tussenbeide te komen, maar dat werd hem niet in dank afgenomen. In het ziekenhuis bleek dat zijn oor niet meer vastgezet kon worden.

Gitaar voor vrouwen
De Amerikaanse singer-songwriter St. Vincent heeft een elektrische gitaar ontworpen speciaal voor vrouwen. Omdat het soms nogal onhandig kan zijn om gitaar te spelen met borsten leek dat haar een briljant plan. Samen met gitaarmaker Ernie Ball Music Man ontwierp ze een gitaar die lichter en dunner is, maar vooral meer ruimte overlaat voor een borst, of twee! Je moet er wel wat voor over hebben, want de gitaar kost 1695 euro.

Anale seks met een potlood in je reet
Een man kwam in het ziekenhuis terecht nadat hij een potlood in zijn reet stak en daarna anale seks had. Wait what? Ja, het is echt gebeurd. En Dokter van Robert Glatter van het Lenox Hill Hospital in New York was niet eens heel erg verbaasd toen hij deze meneer op zijn behandeltafel had. Dit is slechts een van de 450 gevallen van rare seksueel gerelateerde verwondingen die de afgelopen zes jaar zijn bijgehouden in Amerika. Waar gaat het heen met de mensheid?

Bron, bron, bron, bron, bron