WTF journaal van donderdag 11 februari

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: deze beautytrend gaat te ver, orgasmes zijn slecht (?!) en klant probeert haar kapper neer te schieten.


Deze beautytrend gaat te ver

Het is helemaal prima dat je je gezicht wil shapen en het is zelfs geaccepteerd dat je met een lichte en donkere poeder of crème probeert om je borsten groter te laten lijken. Maar neck countour, dat gaat ons even te ver. Er zijn serieus dus tutorials op Instagram die laten zien wat er gebeurt als je je nek gaat shapen. Sorry, kunnen we weer even normaal doen?


Orgasmes zijn slecht voor je relatie

Nou, wat we toch nu weer lezen... Als je iedere keer klaarkomt als je seks hebt is dat een slecht teken voor je relatie, althans dat beweert een onderzoek. Ze zeggen dat je daardoor verwacht dat je klaar gaat komen, waardoor seks meer draait om het orgasme dan om het plezier. Als het dan niet gebeurt kan het voelen als een soort mislukking. Is op zich voor te stellen, maar we kunnen ons niet inbeelden dat het écht slecht voor je relatie en seksleven is. Als we met z'n allen niet klaarkomen is dat toch ook niet goed voor de samenleving, toch?


Boze klant schiet haar kapper neer

Je hebt gekken op de wereld en je hebt mensen die puur gestoord zijn. Deze vrouw, die valt in de laatste categorie. Ze is namelijk zo ontevreden over haar mislukte kapsel dat ze besloot om terug te gaan naar de kapper en de kapper te beschieten. Voor zover bekend is het allemaal goed afgelopen en zit de vrouw nu vast. Wij zijn benieuwd wat haar straf wordt...

Bron, bron, bron, bron, bron en bron