Waarom jij nooit verrast wordt op Valentijnsdag

Vrije tijd door Annelot

Verwacht jij stiekem elk jaar met Valentijn weer een cadeautje van een geheime lover? En ben je dan altijd weer teleurgesteld? Dat is niet zo heel gek, want maar vijf procent van de Nederlanders geeft met Valentijn een cadeautje aan een geheime liefde. Bummer!

De kortingscodewebsite Vouchercloud heeft een onderzoek gedaan onder meer dan 1200 mensen. Er werd gekeken naar mensen die de afgelopen vijf jaar een valentijnscadeau hebben gegeven en aan wie dan. Had jij verwacht dat maar vijf procent een geheime liefde verrast? Wij niet! Maar het wordt nog erger. Geen enkele vrouw in het onderzoek gaf aan dat ze de afgelopen vijf jaar iets gestuurd of gegeven heeft aan een geheime liefde. Dus die vijf procent bestaat gewoon helemaal uit mannen! Gelukkig zijn we wel zo lief om cadeautjes aan onze vaste partners te geven. Daarin scoren we in het onderzoek even hoog als mannen. Dat valt dan weer mee.

Durf jij het wel aan om je geheime liefde te verassen? Dan is het jouw lucky day, want je kunt dit jaar gratis een valentijnskaart versturen. Lees hier hoe.

Bron, bron, bron, bron