Dit zijn de leukste mannen van Nederland

Lifestyle door Vrouwen redactie

Dat we massaal verliefd zijn op George Clooney is algemeen bekend. Dat we allemaal een kriebel in onze buik krijgen van Ryan Gosling of David Beckham herkent ook iedere vrouw. Maar welke bekende Nederlander vinden wij vrouwen nou het leukste van het land? In samenwerking met de vrouwenzender TLC deden we onderzoek. En dít is de uitkomst.

10. Humberto Tan
Strak in het pak presenteert hij iedere werkdag RTL Late Night en dat doet hij met verve! Goed gekleed, een goede presentator en ook nog los in de heupjes; Humberto verdient absoluut een plek in deze lijst van leukste mannen van Nederland.



9. Valerio Zeno
Valerio... Natuurlijk ontbreekt hij niet in dit rijtje. De geinige televisiepresentator die tegenwoordig bijna altijd in pak op de buis verschijnt, in uiteenlopende BNN-programma's als Je zal het maar hebben en Proefkonijnen, staat op nummer 9 in de lijst. Valerio laat hiermee zien dat hij niet alleen een leuke kop, veel humor en een goede kledingstijl heeft, maar óók dat er genoeg diepgang in deze jongeman zit. Wij zijn fan!



8. Manuel Broekman
Hij is niet heel veel meer op televisie te zien, maar toch weet deze jonge God een plekje te bemachtigen in de top 10 van leukste mannen van Nederland volgens de ondervraagden uit het TLC Panel.



7. Johnny de Mol
Een leuke man, een leuke familie, een groot hart, een toffe presentator en ook nog acteur. Deze leuke alleskunner verdient zijn 7e plekje in de lijst met leukste mannen van Nederland.



6. Chris Zegers
Deze man kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Deze hottie van 45 jaar oud (!!!) laat nog steeds menig hart (in ieder geval op de redactie) sneller kloppen. En wat wil je, als je er op die leeftijd (no offence) nog zo uitziet:



5. Dennis Storm
De vijfde plek is voor BNN-presentator, wereldreiziger en creatieveling Dennis Storm. Heb je dat interview met hem in de Volkskrant gelezen van ’t zomer? Wij zwijmelen nog weg…



4. Michiel Huisman
Nét niet in de top drie staat het lekkerste exportproduct van Nederland: Michiel Huisman. Dat hij al eens schitterde in een commercial van Chanel helpt hem helaas niet aan een plekje in de top 3. Nét niet.

3. Arie Boomsma
Op de derde plaats staat presentator, sportschooleigenaar, woordenkunstenaar en kersverse vader Arie Boomsma. Ja, daar hebben wij alle begrip voor.



2. Barry Atsma
De één na leukste man van Nederland, volgens de ondervraagden van het TLC Panel, is Barry Atsma. Benieuwd hoe je Barry Atsma om je vingers windt? In deze video geeft hij je zelf het antwoord.



1. Jan Kooijman
En met stipt op nummer één: Jan Kooijman. Volgens het onderzoek van TLC en Vrouwen.nl, dat is uitgevoerd onder ruim 1200 vrouwen, is dit de leukste man van Nederland. Zijn het zijn balletbillen, soepele dance moves, zijn knappe kop of zit het ‘m in het mooie innerlijk van de man? Of is het een combinatie van alle aspecten? Wij hebben het antwoord niet. Maar zwijmelen wel even weg bij deze heerlijke foto’s:









Wie vind jij de leukste man van Nederland?

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron