Sexy brei-ondergoed voor mannen!

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Soms denk je weleens dat er gewoon geen nieuwe trends meer te bedenken zijn. Toch lukt het iemand iedere keer weer om op de proppen te komen met iets nieuws. Dit keer is het ondergoed voor mannen. Geheel gebreid in stijl. Wat vinden jullie ervan?

 
Een Oost-Europese online retailer gespecialiseerd in zeer strak en passend ondergoed voor mannen, heeft deze onderbroekjes bedacht. Het gaat om het bedrijf ‘WarmPresents’. Ga jij ook een beetje griezelen van deze naam?


Unieke collectie

Het bedrijf dat afkomstig is uit Litouwen, verkoopt gezonde, met de hand gebreide accessoires en cadeauartikelen. Je kunt er babykleertjes vinden, sokken, vingerloze handschoenen, wanten en gebreide sjaals. Daarnaast doen ze ook nog aan hoeden met baarden, in het geval dat jouw baardgroei niet helemaal mee wil werken. Maar we zijn er nog niet wat betreft de gehele collectie. Als het gaat om de ‘unieke collectie’, wordt het allemaal iets vreemder. Gebreide stofjes van gekleurd wol, bekleden het gehele mannelijke geslacht. Het is zo ongeveer een heuse knuffel! Dat het wat betreft de ontwerpers om creatievelingen gaat, moge duidelijk zijn.
 
Liever een slang, of toch een wortel
Je kunt het je zo gek niet bedenken. Een slurf van een olifant, een slang, een wortel, een palmboom of de steel van een paddenstoel. Wij kunnen ons niet helemaal voorstellen dat de drager van zo’n onderbroekexemplaar er met een stalen gezicht bij zou kunnen lopen. Jammer dat het steeds warmer wordt buiten, want deze broekjes zijn toch aardig winter-proof!

Bron
 
Bron
 

Wat vinden jullie van deze nieuwe onderbroekjes?