WTF journaal van vrijdag 5 februari

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een vrouw verdient bakken met geld met het uitlaten van mannen, een man overlijdt doordat zijn penis klemzat in de vagina van een prostituee en Guess komt met een broek die je huid hydrateert.

Uitlaatservice
De 21-jarige Paige heeft een wel heel aparte baan. Ze verdient namelijk haar geld met het uitlaten van volwassen mannen. Ze was voorheen vrij anoniem, maar sinds het filmpje waarin te zien is dat ze een man uitlaat viraal is gegaan, weet de hele wereld nu waar ze haar geld mee verdient. Vrij veel geld ook, want ze kreeg van de man uit het filmpje omgerekend €1300 voor het blokje om. Maar daarvoor heeft ze ook nog zijn hoofd kaalgeschoren en er een paar eieren op kapot gesmeten. Kan allemaal in Birmingham.

Penisklem
Een bejaarde man in China is overleden doordat zijn penis vastzat in een prostituee die bovenop hem zat. De prostituee had een orgasme waarbij haar bekkenbodem zo erg samentrok dat de penis van de man muurvast zat. Die begon daardoor nogal op te zwellen, wat ook niet echt hielp. De man en vrouw moesten samen op een brancard de ambulance in waarmee ze naar naar het ziekenhuis werden gebracht. Daar heeft de vrouw een prik gekregen die ervoor heeft gezorgd dat haar spieren verslappen. Helaas was het toen al te laat om de arme man nog te redden. Het moment waarop de man is overleden, is niet bekend.

Hydraterende broek
Het Amerikaanse merk Guess komt met een nieuwe broeken. En niet zomaar eentje, maar een spijkerbroek die je benen hydrateert terwijl je hem draagt. Het model heeft een hoge taille en in de stof zit ginkgo extract en vitamine E voor de droge huid. Dat scheelt een hoop tijd in je ochtendroutine. Een speciale technologie zorgt er ook nog voor dat de de broek een lavendel geurtje afgeeft als je beweegt. De broek is nu voor 128 dollar verkrijgbaar in Amerika.

Bron, bron, bron, bron, bron