WTF journaal van donderdag 4 februari

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een vrouw lift gewichten met haar vagina, een man gaat meteen na het trouwen weer scheiden van zijn vrouw zonder dat zij het weet en een jongetje organiseert een bruiloft voor zijn Shetland pony.

Vrouw doet aan vaginaal gewichtheffen
Een 36-jarige vrouw genaamd Kim Anami is een professional in vaginaal gewichtheffen. Yup! Ze hangt gewichten aan haar poes en traint daarmee de spieren. Ze maakt gebruik van een eivormig object dat ze in haar vagina stopt en waar ze allerlei dingen aan hangt, zoals bijvoorbeeld een kroonluchter. What else? Ze vindt dat elke vrouw dit zou moeten doen, want de seks wordt er geweldig van. Ze claimt zelfs dat het depressies weg kan nemen! Om anderen te stimuleren om ook gewichten aan hun vagina's te hangen reist ze de hele wereld over om workshops te geven. Ze noemt het zelf 'Vaginal Kong Fu'. Zin om mee te doen? Je kunt je hier opgeven.


Gescheiden maar toch samen
Een Amerikaanse man heeft twinting jaar lang geheim gehouden dat hij na vier maanden huwelijk een scheiding aanvroeg. De reden van de scheiding was dat hij zijn bezittingen wilde beschermen. Het koppel had een fijn leven samen met hun zoontje in hun huizen in New York en Frankrijk. Maar de man liep dus al jaren lang met het gigantische geheim. Omdat hij voor een scheiding in Amerika twee handtekeningen nodig had, heeft hij de scheiding in de Dominicaanse Republiek geregeld. De vrouw kwam er twintig jaar later achter, toen zij een brief zag liggen waar haar naam niet opstond. Ze is woest en heeft hem aangeklaagd voor de valse scheiding. Snappen we!

Pony huwelijk
De 5-jarige Gabe Bush organiseerde een bruiloft voor zijn Shetland pony genaamd Ms. Butterball. Van zijn opa kreeg hij te horen dat er met de pony gefokt zou gaan worden en vond dat hij dan wel eerst getrouwd moest zijn. Zijn moeder had hem namelijk geleerd dat je alleen baby's kunt krijgen als je getrouwd bent. Hij besloot een trouwerij te organiseren voor Ms. Butterball en de toekomstige vader Mr. Big Stuff. Inclusief taart, een tutu voor de bruid en een strik voor de bruidegom. Hoe schattig is dat? We hopen wel dat het jongetje niet opgroeit met het idee dat vrouwen niet zwanger kunnen worden voordat ze getrouwd zijn.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron