WTF journaal van dinsdag 2 februari

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een vliegtuig moest halverwege de vlucht weer omkeren door een stinkende drol, de 'boomman' uit Bangladesh krijgt een hele mooie verrassing en een vrouw wordt gearresteerd nadat ze een 3D-print van haar vagina op een hele bijzondere manier gebruikt . Oké!

Noodlanding door drol
Stel je voor: je zit in het vliegtuig en opeens begint het zo erg te stinken dat het vliegtuig om moet keren. Dat gebeurde op een zeven uur durende vlucht van Londen naar Dubai. Het bleek dat een passagier zo’n stinkende drol had gedraaid dat de wc het zelfs niet meer aankon en overstroomde. Nadat het vliegtuig 30 minuten in de lucht hing moest het terug naar Heathrow Airport vanwege ‘gezondheidsredenen’. Alsof dat nog niet erg genoeg was, moesten de passagiers ook nog 15 uur wachten op de volgende vlucht. De vliegtuigmaatschappij was gelukkig wel zo aardig om de passagiers een hotelovernachting en een warme maaltijd aan te bieden.

Operatie 'boomman'
Een man uit Bangladesh leeft al tien jaar met een zeldzame huidziekte waarbij het lijkt alsof er boomwortels uit zijn handen en voeten groeien. Dokters denken dat hij een genetische afwijking heeft, waardoor zijn lichaam langzaam maar zeker helemaal vol groeit met wratten. De arme man kan hierdoor al vier jaar niet werken, maar geld voor een operatie heeft hij niet. Gelukkig is er een groep artsen die heeft voorgesteld om de wratten gratis te verwijderen. Ze zijn nu aan het onderzoeken wat de slagingskans van de operatie is. Check hier hoe de man eraan toe is.

Vrouw gearresteerd voor het 3D-printen van haar vagina
Een Japanse kunstenares is gearresteerd omdat ze een ‘vagina-kayak’ heeft ontworpen. Ja, je leest het goed. Met behulp van een 3D-print van haar vagina maakt ze verschillende kunstwerken. Om er geld mee te verdienen verkocht de vrouw zelfs een blauwprint van haar vagina. De Japanse autoriteiten waren het er niet echt mee eens aangezien er nog altijd veel wetten in Japan zijn die het openlijk tonen van de genitaliën verbiedt. De regering eist nu een celstraf van twee jaar tegen de vrouw.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron