Waarschuwing: verwijder Facebook van je telefoon

Vrije tijd door Mariëlle

Is Facebook je grootste smartphone-verslaving? Dan wordt het eens tijd om af te kicken. Voor Android-gebruikers dan. De Facebook-app is voor Android-telefoons de grootste batterijverbruiker zegt Russel Holly van Android Central.



Als je als Android-gebruiker gedurende de dag geen tijd hebt om je telefoon tussendoor op te laden, en je wilt aan het einde van de dag je telefoon nog wel gebruiken (bijvoorbeeld in de trein van je werk naar huis, of je móet nog batterij overhouden om Google Maps te kunnen gebruiken omdat jouw eigen intuïtie totaal onbetrouwbaar is), dan is het misschien toch verstandig om je telefoon van de app te ontdoen. Ook als je hem niet gebruikt, draait hij zijn overuurtjes nog wel op de achtergrond. En daarmee slurpt hij nog steeds de batterij van je telefoon leeg.



Kun je écht niet zonder Facebook (wij zijn de laatsten die dit niet zullen begrijpen) dan kun je Facebook gewoon in je browser openen en weer afsluiten als je klaar bent, zodat het niet stiekem aan je batterij blijft zuigen. Probleem opgelost.

Bron, bron, bron, bron