WTF journaal van donderdag 28 januari

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: vrouw bijt verkrachter op z'n penis, Chinees bedrijf geeft sekspoppen als bonus en vrouw behandelde haar man letterlijk als hond.


Vrouw ontsnapt op aparte wijze aan een verkrachter

Het is de nachtmerrie van iedere vrouw: aangerand of verkracht worden. Verschrikkelijk, vooral omdat je niet altijd weerstand kan bieden. Een vrouw in Frankrijk deed dat wél. Toen zij achtervolgd werd door drie mannen beet ze zo hard in één van de piemels dat het begon te bloeden. Helaas liep het daarmee niet goed af, want de vrouw werd zo in elkaar geslagen dat ze buiten bewustzijn raakte en naar het ziekenhuis moest. Twee van de drie mannen zijn gepakt en we kunnen alleen maar respect hebben voor de vrouw die op deze manier van zich afbijt. Hopelijk herstelt ze volledig en pakken ze de derde man ook op.


Chinees bedrijf geeft sekspoppen als bonus in plaats van geld

Denk je een lekkere bonus mee te pakken op je werk, kom je thuis met een sekspop... Het overkwam de vrijgezelle mannen in een Chinees bedrijf. We weten niet of dit super ongemakkelijk is of juist hilarisch, maar we denken dat de mannen vast een stuk blijer waren met een hoop cash. Tenzij hiermee een droom in vervulling ging. ;-)


Vrouw behandelt man als hond (en krijgt nu zelf straf)

Kijk, dat je interesse hebt in de SM-wereld is helemaal oké, maar mensen kunnen soms wel erg doordraaien, zoals een vrouw uit België. Ze behandelde haar man letterlijk als hond. Zou jij je man op het hoofd slaan met een bezem, laten slapen in een hondenhok en hem beschimmeld brood laten eten? Waarschijnlijk niet. En beter doe je dat ook niet, want deze vrouw heeft 36 maanden celstraf op haar naam staan. Je laat je man nu eenmaal niet uit de vijver drinken en poepen in het bos, sorry.

Bron, bron, bron, bron, bron