WTF journaal van dinsdag 26 januari

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: jongen neemt ontslag en steelt alle kipnuggets, hond rent per ongeluk een halve marathon en je kunt dus van New York naar Londen vliegen in 11 minuten.


Jongen neemt ontslag en steelt alle kipnuggets

Een voormalig Burger King medewerker was klaar met zijn baan en nam ontslag. In plaats dat hij zijn medewerkers bedankte voor de tijd bij de Burger King, stal hij alle kipnuggets en nam ze mee naar huis. Onderweg plaatste hij een foto op zijn Twitter met de tekst: Today was my last day working at Burger King so i took all of their nuggets, fuck it . We moeten hier stiekem wel een beetje om lachen, maar hoe kom je er ook bij om op je laatste dag alle kipnuggets te stelen?


Hond rent per ongeluk een halve marathon

De 2 jaar oude hond genaamd Ludivine ging op een dag, net als ieder andere dag, weg van het terrein waar hij woont. Zijn baasje dacht dat hij een stuk ging lopen en later weer terug zou komen. In plaats daarvan was de hond achter een groep mensen aangerend die op dat moment bezig waren met een halve marathon. De hond heeft het hele parcours gerend en is op de zevende plaats geëindigd. Hij rende 21 km in anderhalf uur en kreeg zelfs een medaille. Waar het baasje van de hond nog het meest verbaasd over was, was dat de hond normaal super lui was. Schijn bedriegt.


Je kunt dus van New York naar Londen vliegen in 11 minuten

Werktuigbouwkundige Charles Bombadier heeft een vliegtuig ontworpen met raketmotor. In dit vliegtuig kunnen tien mensen en kan 20.000 kilometer vliegen in minder dan een uur (WTF). Met dit vliegtuig kun je in 11 minuten van New York naar Londen vliegen. Met deze uitvinding wordt de wereld nog veel kleiner. Wie weet kun je over een paar jaar een dagje shoppen in New York. Pak het vliegtuig en je kunt voor het donker is weer thuis zijn. Wij vinden dit een geweldige uitvinding!

Bron, bron, bron, bron, bron, bron