WTF journaal van vrijdag 22 januari

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: man eet de kop van een rat, zo weerhoud je huisgenoten ervan om je eten te stelen en er is een hond die kan praten.


Man eet rat voor Facebook filmpje

Sorry, maar als je alleen al overweegt om een rat te eten voor een Facebook filmpje, dan ben je misschien een tikkeltje enorm gestoord. Een vent uit Australië bijt voor de camera de kop van een rat eraf, spoelt het door met wodka en laat zich vervolgens afranselen. Gek ofzo? Binnen no time was de video al 200.000 keer bekeken en zoals je misschien wel kunt verwachten waren de reacties onder de video niet mals. De video is inmiddels offline gehaald, maar de man is van plan om gewoon door te gaan met zijn rare taferelen. Weirdo.


Met deze tip eten huisgenoten nooit meer jouw eten op

Heb jij huisgenoten of heb je huisgenoten gehad? Dan is deze tip echt ideaal. Een Chinese student was zo klaar met huisgenoten die zijn eten opaten dat hij iets geniaals verzon. Van karton, sojasaus en paneermeel maakte hij een kipschnitzel. Hij bakte 'm zelfs! Vervolgens legde hij de nep schnitzel op een bord en zette het in de koelkast. Nu is het hopen dat iemand zijn tanden erin gaat zetten... Hoe het afliep is onbekend (helaas).


Deze hond kan praten

Honden zijn leuk, maar als een hond kan praten smelt ons hart al helemaal. Daarom zijn we een groot fan van de husky Mishka. Mishka kan namelijk 'I want potatoes' zeggen. Ahhhh! Serieus, als deze video geen glimlach op je gezicht kan toveren, dan weten wij het ook niet meer. Deze video is echt aandoenlijk en stiekem ook heel cool. Klik hier om 'm te bekijken.

Bron, bron