WTF journaal van woensdag 20 januari

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: duizenden katten gestolen in China, man betrapt zijn vrouw op het sturen van naaktfoto’s en laat haar voor straf naakt door New York lopen en een 14- jarig meisje werd gedwongen om in 22 uur met 110 mannen seks te hebben.


Duizenden katten gestolen in China

In China zijn duizenden katten gestolen en de reden waarom is te bizar voor woorden. Deze katten werden namelijk gestolen om aan restaurants te verkopen als zogenaamd konijnen of varkensvlees. 2000 katten zaten opgepropt in houten kooien op een vrachtauto en werden vervoerd naar Suzhou in het oosten van de Chinese provincie Jiangsu. Gelukkig zag iemand de vrachtauto met de arme katjes en tipte de politie. De katten werden bevrijd en de mensen die de katten hadden gestolen werden opgepakt. Vreselijk. Achter slot en grendel deze misdadigers. Je moet er toch niet aan denken dat jouw lieve kat dit overkomt? Hoe kunnen mensen dit doen.

Man betrapt zijn vrouw op het sturen van naaktfoto’s en laat haar voor straf naakt door New York lopen
Wat zou jij doen als je je partner betrapt op het versturen van naakte foto’s naar anderen? Wij zouden een ernstig gesprek houden of de relatie beëindigen, maar deze man deed wel iets heel belachelijks om zijn vrouw terug te pakken. Hij liet haar, met alleen een handdoek om, door New York lopen. Ondertussen filmde en vernederde hij haar en vertelde hij dat hij het filmpje op internet zou gaan plaatsen. Nadat hij die woorden had gesproken pakte hij haar handdoek af waardoor de vrouw dus naakt was (wtf!). Wat de vrouw gedaan heeft is niet goed, maar wat haar man doet is ook echt heel raar. Zo ga je toch niet met elkaar om?


14- jarig meisje werd gedwongen om in 22 uur met 110 mannen seks te hebben

Megan Stephens ging op 14-jarige leeftijd samen met haar moeder op vakantie naar Griekenland. Hier ontmoette ze de Albanese Jak. Ze was op slag verliefd. De vakantie kwam ten einde en Megan vroeg haar moeder of ze in Griekeland mocht blijven. De moeder van Megan, die in haar jeugd ook een vakantieliefde had gehad, vond het goed dat ze bleef. Nadat haar moeder was teruggekeerd vertelde Jak al gauw dat zijn moeder kanker had en dat ze geen geld had om de behandelingen te betalen. Hij stelde voor dat Megan ging werken, zodat ze de behandelingen van zijn moeder konden betalen. Van dit verhaal bleek al snel niets te kloppen. Toen ze op een avond afspraken in een kroeg zag ze dat Jak een onbekende man geld gaf. Gelijk daarna werd Megan door de man meegenomen. Zes jaar lang heeft de arme Megan als seksslavin moeten werken. Ze moest zelfs een keer met 110 mannen naar bed in 22 uur tijd (wtf!). Gelukkig wist ze te ontsnappen. Vijf jaar later schrijft ze een boek genaamd Bought & Sold. In dit boek schrijft ze over deze horrorgebeurtenis.

Bron, bron, bron, bron, bron