WTF journaal van dinsdag 19 januari

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: er is een vreemd wezentje (als het al een wezen is) gesignaleerd in de wolken; de brandweer moest een vrouw bevrijden uit haar kuisheidsgordel en lefgozer hang op ski's achter een trein, maar hoe dat afloopt...


Vreemd wezen in de wolken
Een EasyJet-passagier verveelde zich tijdens zijn vlucht, omdat twee collega's die naast hem zaten alleen maar met elkaar kletsten. Hij liet zijn blik vallen op het uitzicht buiten. Logisch als je je verveelt in het vliegtuig. Maar toen zag hij ineens iets in de wolken wat hij omschrijft als een Michelin-mannetje. Hij zag het ongeveer twee minuten en toen was het weg. In tussentijd wist hij nog een foto te maken. Hier kun je de foto zien. Iedereen heeft er een mening over, wat dank jij dat het is?


Brandweer bevrijdt vrouw uit kuisheidsgordel
Een vrouw uit het Italiaanse Padua had zichzelf beschermd tegen seksueel geweld. Ze vroeg de mannen in de kazerne of ze een groot hangslot voor haar konden openmaken, omdat ze de sleutel kwijt was. Toen ze dachten dat het om de sleutel van haar huis ging, wees ze de mannen op haar kuisheidsgordel.


Lefgozer hangt op ski's achter trein
Soms is het helemaal niet erg om een mietje te zijn en dingen niet te durven. Was deze gast maar een mietje. Hij dacht dat het een goed idee was om op ski's achter een trein te hangen en zich mee te laten slepen door de sneeuw. But it was not. De gekke Rus die zich eraan waagde hield het een halve minuut vol totdat de kracht te zwaar werd. Hij had wel dood kunnen zijn, maar hield er slechts een gebroken vinger aan over.

Bron, bron, bron, bron, bron