WTF journaal van 18 januari

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: de paus doet iets zo vooruitstrevends wat nog geen één paus gedaan heeft, baby's worden verkocht aan Belgische homovaders en een voormalig toilet in de drukste straat van Londen wordt verkocht voor 1,3 miljoen euro.

De hand van God kan nu ook door telefoons heen

Paus Franciscus (79) is mega populair en dat zeker niet zonder reden. Hij is vooruitstrevend en modern. Hij is de eerste jezuïet (katholieke religeuze orde), de eerste uit Latijns-Amerika en van het zuidelijk halfrond. De paus heeft met deze daad maar weer bewezen hoe vooruitstrevend hij is. Hij heeft namelijk een kindje via een mobiele telefoon gezegend. Bekijk de zegening hier.

Geheime beurs voor homokoppels en draagmoeders in Brussel

Op 29 en 30 januari is er een speciale beurs voor homokoppels en draagmoeders in Brussel. Say what?! Homokoppels kunnen dus op deze beurs een geschikte draagmoeder vinden voor hun toekomstige baby. Baby Bloom (het bedrijf die de beurs gaat realiseren) claimt dat ze door een speciale procedure de perfecte draagmoeder kunnen vinden voor ieder koppel. De kosten staan niet op de pagina, maar die worden hoog (tussen de 90.000 en 140.000 euro) geschat. Om de precieze plaats te weten van de beurs moet je je eerst registreren. Wij zijn benieuwd hoeveel homokoppels en draagmoeders naar de beurs zullen gaan.

Toilet van 1,3 miljoen euro te koop in Londen

Een toilet van 55 vierkante meter voor 1,3 miljoen euro kopen klinkt natuurlijk zeker als de moeite waard... In de meest bruisende straat van Londen staat een peperduur toilet te koop. Voordat het te koop stond, zat er een nachtclub, Public Life, in. Maar na klachten over drugs- en geluidsoverlast moest de zaak noodgedwongen sluiten helaas. Dus heb je geld te veel en zin om lekker duur je behoefte te kunnen doen in Engeland? Koop dan deze wc!

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron