Je kan voortaan liggend werken

Vrije tijd door Nicole

Liggend werken, een beter idee bestaat er toch niet? Het bedrijf genaamd Altwork heeft de Altwork station ontworpen, een bureau waarmee je dus liggen kan werken(YES). Wij weten wel in welke positie we voortaan onze artikelen gaan schrijven :-).


Dit bureau is speciaal ontworpen voor programmeurs, ontwerpers, schrijvers maar natuurlijk ook voor ieder ander die veel met een computer werkt. Volgens Altwork kunnen mensen die veel achter de computer werken soms moe worden doordat ze langdurig in dezelfde positie zitten. Met de Altwork station is dit dus verledentijd. Je kunt de Altwork station in vier posities zetten, waardoor je langer achter elkaar kan werken zonder in de dezelfde houding te blijven zitten.


Maar nu zal je natuurlijk wel denken: Je toetsenbord en muis, die blijven toch nooit op het bureau liggen? Hier is een oplossing voor. In het bureaublad zit namelijk een magneet, waardoor je toetsenbord en muis gewoon op z’n plek blijven liggen.

Deze uitvinding is toch geweldig! Lekker horizontaal werken, ideaal! Mocht je de avond ervoor iets te veel wijntjes genuttigd hebben, dan kun je gewoon lekker blijven liggen en toch werken. Wij zijn fan.

Het bureau kost alleen tussen de 3,577 en de 5,415 euro. Misschien kun je je baas even lief aankijken?

Is dit onze toekomst?

Bron, bron, bron