WTF journaal van donderdag 14 januari

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: jongen krijgt zijn telefoon niet terug van zijn ex en bedenkt iets geniaals, de wineathlon is de nieuwe marathon en arts komt klaar op z'n patiënt. Dus.


Jongen krijgt telefoon niet terug van zijn ex en komt met een geniale actie

Deze jongen heeft zijn lesje wel geleerd: geen spullen uitlenen, zelfs niet als het je vriendin is. Waarschijnlijk voel je het al aankomen, maar de relatie tussen de twee ging over. Hij leende destijds zijn telefoon aan haar uit, zij pikte 'm in. Na verschillende pogingen om de telefoon terug te krijgen - zonder resultaat - besloot hij om actie te ondernemen. Hij blokkeerde de telefoon en liet voor haar een bericht achter. Nu kon ze niets anders doen dan de telefoon écht teruggeven. Geniaal.


De wineathlon is de nieuwe marathon

Begrijp jij de mensen niet die meer dan 41 kilometer willen hardlopen en dat ook nog eens zo snel mogelijk willen doen? Wij ook niet. Hoewel het een mega prestatie is waar wij respect voor hebben is de wineathlon meer op ons lijf geschreven. Deze race van 10 kilometer wordt een stuk leuker gemaakt omdat je iedere keer wijn mag drinken. Kijk, dat is nog eens een goede reden om 24 september naar Glasgow te gaan. Waar kunnen we inschrijven?


Arts spuit over zijn patiënt heen. Letterlijk

Het zou toch je ergste nachtmerrie zijn als een arts ejaculeert op je gezicht terwijl jij je niet kunt bewegen. Het overkwam een vrouw in een ziekenhuis in New York. De arts zat aan haar borsten en kwam op haar gezicht klaar. WTF?! Het is goed om iedere dag klaar te komen, maar dat doe je toch zeker niet op een patiënt. Ze kreeg morfine toegediend - terwijl ze dat al had gehad - waardoor ze niet meer kon bewegen, maar wel doorhad wat er gebeurde. Eerst zat hij aan haar borsten en daarna ging hij even weg. De vrouw hoorde dat hij aan het masturberen was en even later voelde ze zaad op haar gezicht vallen én merkte ze dat hij het weg ging vegen met een doek. De situatie wordt nu onderzocht, maar het is wel zeker dat hij niet Employee of the Month wordt...

Bron, bron, bron en bron