7 Netflix series die je moet kijken in 2016

Vrije tijd door Nicole

Netflix is toch bijna niet meer weg te denken uit ons leven? Wie houdt er niet van om lekker na een dag hard werken op de bank te ploffen en een paar afleveringen van de verslavende series Breaking Bad of Game of Thrones te kijken? Nu werden we laatst al blij gemaakt met het nieuws dat Netflix in 2016 zijn content zou gaan verdubbelen. Maar nu we hebben gezien welke nieuwe series er komen moeten we dit natuurlijk delen.

Chelsea Does. Première: 23 januari. Genre: documentaire
Chelsea Does is een documentaire-achtige serie van vier films waarin Chelsea Handler de grens opzoekt. Ze houdt zich bezig met de vier onderwerpen: huwelijk, racisme, technologie en drugs. Ze is recht voor zijn raap en daarnaast ontzettend grappig. Dit is zeker een must see!


Flaked. Datum première nog niet bekend. Genre: komedie

Will Arnett is een zelf-geobsedeerde goeroe die verliefd is geworden op de vriendin van zijn beste vriend. In deze serie kun je een hoop gekke en leuke scènes verwachten van de charmante, maar een tikkeltje irritante Will.

Lady Dynamite. Datum première nog niet bekend. Genre: komedie
Lady Dynamite is serie die gebaseerd is op het leven van de hilarische comedian Maria Bamford. Het verhaal gaat over een vrouw die zichzelf verliest en weer terugvindt.


Marvel's Luke Cage.
Datum première nog niet bekend. Genre: science fiction/actie
Goed nieuws voor de Marvel fans. Deze serie is namelijk gebaseerd op de super populaire films van Marvel. De serie gaat over een man die onterecht in de gevangenis zit en ontsnapt om een superheld te worden.

Fuller House. Première: 26 februari. Genre: komedie
Ben je een Full House fan? Dan hebben we goed nieuws, want er komt een spin-off van de serie genaamd: Fuller House. De Full House avonturen zetten voort wanneer D.J. Tanner-Fuller haar zus Stephanie en haar vriend Kimmy vraagt om bij haar in te trekken en haar te helpen met het opvoeden van haar drie zoons.

The Ranch. Datum première nog niet bekend. Genre: drama
That '70s Show sterren Ashton Kutcher en Danny Masterson zijn weer herenigd. Deze dramaserie gaat over twee broers die werken op een boerderij in Colorado.


Stranger Things.
Datum première nog niet bekend. Genre: horror/drama
Actrice Winona Ryder (die we onder andere kennen als Kim in de film Edward Scissorhands) speelt in deze serie een alleenstaande moeder die gevangen zit in een wereld van de geheime experimenten en bovennatuurlijke krachten. Dit belooft griezelig te worden!

Bron, bron, bron, bron, bron