WTF journaal van donderdag 7 januari

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: deze extreem gespierde peuter heeft een Instagram-account, tiener overlijdt door deodorant en YouTuber Showry is (alweer) terug.


Deze extreem gespierde peuter heeft een Instagram-account

Dash Meagher is pas 3 jaar, maar heeft een lichaampje waar menig man jaloers op zal zijn. Dit fitte kereltje klimt en springt het liefst de hele dag. Hij kan bankdrukken, 3 kilometer achter elkaar hardlopen en spring het liefst de hele dag op zijn trampoline. En wil je tegenwoordig als spierbundel een beetje meegaan met de tijd, dan moet je natuurlijk op z’n minst een fitspiration Instagram-account bezitten. Dit 3-jarige jongetje heeft dit natuurlijk ook. Zijn Instagram heet: ‘Musclylittlemonster’ en heeft al meer dan 600 volgers (wtf!).


Tiener overlijdt door deodorant

Ondanks dat de 16-jarige Thomas Townsend niet van ongewenste geurtjes hield, ging hij nooit onder de douche. In plaats daarvan gebruikte hij meerdere malen per dag zijn verslaving: deodorant. Hij spoot zelfs zoveel deodorant dat zijn ouders het beneden in de keuken konden ruiken. Maar helaas is zijn verslaving hem fataal geworden. Op een dag hoorde het zusje van Thomas opeens een doffe dreun. Ze negeerde het, maar ging twee uur later toch bij haar broer kijken. Ze vond hem dood op de grond. Volgens een lijkschouwer was een grote hoeveelheid drijfgas in zijn lichaam gevonden wat tot een fatale hartaanval had geleid. Bizar...

YouTuber Showry is (alweer) terug
Ze heeft zichzelf al een keer ingesmeerd met mayonaise en aan een rauwe kip gelikt. Maar deze keer rolt ze door de chocolade. Deze YouTuber is echt zo gek als deur. In dit nieuwe filmpje spuit ze zichzelf en haar bed onder met chocoladesaus. We zijn blij dat ze het zelf leuk vindt, maar wij kunnen maar een ding denken: WTF! We zijn benieuwd wat voor gekke filmpje ze hierna weer gaat maken.

Bron, bron, bron, bron