WTF journaal van 6 januari

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: vader verliest voogdij door vis, een black hole heeft iets uitgespuugd en een transgender vrouw spendeert meer dan 70.000 euro aan plastische chirurgie.

Een Engelse man verliest voogdij over zijn twee kinderen door vis

De man (naam en leeftijd niet bekend) uit Engeland verloor de voogdij over zijn kinderen doordat hij tijdens de gesprekken met de maatschappelijk medewerkers ongerust was over zijn (eigenlijk die van zijn zoon) vis en wie er naar de vis om moest kijken als er niemand thuis was. De medewerkers vonden dat toch niet zo oké, dat hij meer om een vis gaf dan om zijn eigen kinderen. De kinderen waren al bij een tijdelijk gastgezin geplaatst voor de veiligheid.

Een black hole in het kleine sterrenstelsel NGC 5195. T heeft gas geboerd

Het is algemeen bekend dat zwarte gaten in de sterrenstelsel van alles naar binnen slokken. Maar de telescoop Chandra van de NASA heeft iets heel bijzonders gespot. Een zwart gat in sterrenstelsel NGC 5195. T heeft namelijk fossielen uit het universum "geboerd". Dit lijkt misschien niks, maar dit is echt heel heftig voor de wetenschappers. Het bewijst namelijk dat zoiets ook gebeurde in eerdere universums tijdens de totstandkoming hiervan. Waarschijnlijk gaat dit een groot effect krijgen op de andere sterrenstelsels. To be continued...

Transgender vrouw spendeert belachelijk veel geld aan plastische chirurgie om 'perfect' te zijn

Fulvia Pellegrino (56) uit Italië is een transgender vrouw en is bezig met haar lichaam volledig aan het ombouwen op het 'perfect' te krijgen. Ze heeft inmiddels 12.000 euro uitgegeven aan alleen al haar kont (!) en ze is van plan om nog meer plastische chirurgie aan haar lichaam en gezicht te laten doen. Haar vrouw vindt het prima, maar ze leven ook niet meer samen als echt koppel, eerder als zussen. Bekijk de foto's hier.

Bron, bron, bron, bron, bron