WTF journaal van maandag 4 januari

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een jongen wordt gefilmd tijdens het eten van zijn watermeloen en dit filmpje gaat viral, een man en vrouw worden levend opgegeten door bed bugs in hun hotelkamer en een vrouw laat pillen maken van haar placenta.

Jongen eet watermeloen en dit filmpje gaat viral
Hoe eet jij je watermeloen het liefst? Snij jij hem helemaal in kleine stukjes en eet je hem dan met een vork of snij je liever een groot stuk van je watermeloen af en hap je hem gewoon af? Er zijn veel manieren om een watermeloen te eten, maar deze jongen eet hem wel op een hele aparte manier. Hij eet hem namelijk helemaal in zijn geheel op met schil en al (bah). Tijdens een wedstrijd cricket valt de cameraman de jongen op en wordt hij gefilmd. Het hilarische filmpje gaat nu heel internet over.

Levend opgegeten worden door bed bugs in je hotelkamer
Denk je een heerlijke vakantie naar New York te boeken met een hotel bij Central park, krijg je een kamer met duizenden vieze bed bugs. Dit overkwam YouTuber Elgin Ozlen. Hij had het hotel samen met zijn vriendin geboekt. Na een nachtje in het hotel te hebben overnacht werden ze ijskoud wakker en zaten ze allebei onder de uitslag. Blijkbaar deed de verwarming het helemaal niet en zat hun hele matras onder de bed bugs (GATVER). Je slaapt voor 48 dollar per nacht in dit hotel, maar wij slaan deze toch over. Dan maar iets meer betalen. Brr…


Vrouw eet haar placenta

Wat doe je met je placenta na een bevalling? Helemaal niets toch? Nou deze vrouw dus wel. Ze besloot haar placenta na haar bevalling mee naar huis te nemen en aan haar vriendin te geven zodat ze er pillen van kon maken(WTF). De vrouw had tijdens haar eerdere zwangerschappen last van een postnatale depressies. Volgens haar vriendin zou het eten van je eigen placenta helpen om postnatale depressies tegen te gaan. Haar vriendin zou vervolgens zelf de pillen maken en aan haar geven als zwangerschapscadeau. Zo gezegd zo gedaan.

En werkte de pillen? Nou nee. Deze hadden helaas totaal geen effect.

Bron, bron, bron