WTF journaal van woensdag 30 december

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: katholieke priester is geschorst nadat hij een ceremonie geeft op een hoverboard, Roemeense pooier tatoeëert naam op verschillende vrouwen hun lichaam en een Youtuber eet rauwe eieren en likt aan een rauwe kip. Dit moet niet gekker worden.

Katholieke priester is geschorst nadat hij een ceremonie geeft op een hoverboard
Het publiek gaf een staande ovatie toen de Filipijnse priester op een hoverboard verscheen. Hij zweefde als een echte holy spirit door de kerk. Alleen vond de kerk zijn humor niet zo leuk en vond het een belediging naar de kerk. Hij gaf toe dat het niet netjes was, maar werd alsnog geschorst.


Roemeense pooier tatoeëert naam op verschillende vrouwen hun lichaam

Een Roemeense man moet voor 44 jaar achter de tralies. Hij dwong verschillende vrouwen om de prostitutie in te gaan en tatoeëerde bij alle vrouwen zijn naam en een barcode op hun lichaam. De man werd schuldig bevonden aan onder andere mensenhandel, uitbuiting, seksueel geweld en gedwongen prostitutie. Slachtoffers vertelde in de rechtbank dat ze behandeld werden alsof ze ‘vee’ waren. Eén slachtoffer probeerde een keer te ontsnappen maar werd gepakt en werd dagenlang vastgebonden aan een radiator zonder voedsel. Ze werd geslagen en er werd bleekmiddel op haar gezicht gesmeerd. Bah, wat heb je toch vreselijke mensen op de wereld.

Youtuber eet rauwe eieren en likt aan een rauwe kip
Een paar dagen geleden postten we een video van de Youtuber Showry. Ze ging helemaal los in een kerstfilmpje en smeerde zich in met mayonaise. Maar ze is terug met een nieuwe video en deze is nog gekker dan de eerste. Ze eet in het filmpje namelijk rauwe eieren en ze likt aan een rauwe kip (#salmonella). Na het zien van dit filmpje denk je maar één ding: wtf!

Bron, bron, bron