Glanzende en sterke lokken met Moroccanoil + win

Gezicht door Nicole

Ben je helemaal klaar met jouw onhandelbare droge lokken? Ziet jouw haar er na een halve fles conditioner nog steeds uit als een zielig hoopje stro? Dan is hier de oplossing, namelijk: Moroccanoil. We willen je wel waarschuwen, want deze producten zijn zeer verslavend.


Wij van de redactie van Vrouwen.nl zweren bij de producten van Moroccanoil. Hoofdredactrice Leonie is bijvoorbeeld helemaal weg van de Weightless Hydrating Mask en stagiaire Nicole kan niet zonder de Moroccanoil Treatment. De producten maken je haar meteen zachter en sterker. En om nog maar te zwijgen over de geur. De producten van Moroccanoil ruiken ontzettend lekker.

Van haarolie tot glansspray, Moroccanoil heeft voor ieder wat wils. Maar wat maakt Moroccanoil nou zo bijzonder? De producten bevatten Arganolie. Arganolie is een schaarse olie die wordt geperst uit de pitten van de Arganboom. Dankzij een brede variatie aan werkzame stoffen werkt Arganolie intensief verzorgend. Het verbetert in een mum van tijd jouw beschadigde haar en maakt je haar weer glanzend en sterk. Zeg maar vaarwel tegen je pluizige droge haar.


Goed nieuws! Jij kunt deze producten winnen. Wij geven namelijk 6 Moroccanoil producten weg. En wat moet je daarvoor doen? Heel simpel: vul het onderstaande winformulier in en laat ons weten waarom jij een pakket van Moroccanoil nodig hebt. Succes!