WTF journaal van maandag 21 december

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: student ruïneert leven van haar docent, maak kennis met de ‘chizza’ en de persoonlijk gegevens van 3,3 miljoen Hello-Kitty-Fans staan op internet.

Student ruïneert leven van haar docent
Toen de 22-jarige Elisa Bianco uit huis geschopt werd door haar ouders en ook nog eens terminaal ziek bleek te zijn, zocht Elisa contact met een oud-docent genaamd Sally Rettallack. De zorgzame docent nam het arme kind in huis en bracht haar iedere dag naar het ziekenhuis voor haar dagelijkse controle. Maar wat blijkt, Elisa is helemaal niet ziek. Ze verzon haar ziekte en probeerde het leven van de 49-jarige Sally tot een regelrechte hel te maken. Iedere dag ging Elisa in pyjama naar het ziekenhuis en fakete haar ziekte. Ondertussen zorgde ze ervoor dat het huwelijk van Sally en haar man tot een eind kwam. Sally nam ook nog eens ontslag om zoveel mogelijk tijd met Elisa door te brengen(die zogenaamd nog maar de drie maanden te leven had). Uiteindelijk kwam de docent achter de streken van Elisa, maar het was helaas al te laat. Ze is haar baan kwijt, man kwijt en haar leven is een puinhoop. Ze is zelfs naar Frankrijk verhuist om om haar leven weer op een rijtje te krijgen. En Elisa? Die zit voor 2 jaar en 8 maanden vast wegens stalken. Wat heb je toch een rare mensen op de wereld…


Hoe smaakt de ‘chizza’ nou echt?

Is het kip? Is het een pizza? Nee het is een ‘chizza’. Een tijdje geleden schreven we er al een artikel over. De KFC heeft een next level pizza op de markt gebracht. De chizza heeft namelijk in plaats van een bodem van deeg, een bodem van chunchy kip. De chizza is zojuist gelanceerd bij de KFC in India en mensen hebben hem geprobeerd. Benieuwd wat ze ervan vonden? Klik dan hier. Wat denk jij dat lekkerder is? De ouderwetse pizza of toch de chizza?


De persoonlijk gegevens van 3,3 miljoen Hello-Kitty-Fans staan op internet

Wist je dat er nog steeds heel veel mensen fan zijn van Hello Kitty? Op de website SanrioTown.com, een website voor fans van het Japanse tekenfilmkatje, zijn namelijk nog steeds 3,3 miljoen mensen actief. Maar deze website is onlangs gehackt en daarbij hebben de hackers de gegevens van 3,3 miljoen Hello-Kitty-fans online gepubliceerd. Wij staan ten eerste versteld dat er 3,3 miljoen mensen fan zijn van Hello Kitty en vragen ons ten tweede af waarom hackers nou net die website moeten hacken.

Bron, bron, bron, bron, bron