WTF journaal van donderdag 17 december

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: modellen verdienen bizar veel geld met hun Instagram foto's, er is een studie voor kerstmannen en je kunt van je spinnenangst afkomen in twee minuten.


Zoveel verdienen modellen met hun Instagram foto's

Wil je weten hoe belachelijk veel geld modellen verdienen per Instagram post? Allereerst: ja, je kunt met Instagram binnenlopen en ja, modellen krijgen veel geld voor een kiekje op Instagram. Modellen Kendall Jenner en Gigi Hadid vangen tussen de $125,000 en $300,000 om bijvoorbeeld een product te promoten. WHAT?! We zijn echt niet jaloers... Stel dat je één foto per week doet, dan verdien je gewoon tonnen per maand.


Je kunt nu voor Kerstman studeren!
Goed nieuws voor iedereen die een carrière als Kerstman ambieert, het kan! Er is namelijk een heuse Santa University en het is zo schattig dat je er alleen al een dagje zou willen rondkijken. Nu nog uitzoeken waar je je kunt inschrijven en even een baard laten groeien. ;-) Echt een geweldig idee is dit.


Zo kom je over je spinnenangst heen

Ben je als de dood voor spinnen? Veel mensen delen die pijn met je. Maar wat schijnt? Je kunt over die angst heenkomen! Voor degenen die liever uit een vliegtuig springen dan dat ze opgesloten worden met een spin: er is hoop. Twee onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam zetten 45 mensen in een kamer met een tarantula en gaven de mensen een farmacologische behandeling (iets waardoor je met de stress om kunt gaan). Wat blijkt? Na 120 seconden waren de 45 mensen in de ruimte over hun spinnenangst heen. Hoe dat kan is ons een raadsel, maar het klinkt als een goed plan.

Bron, bron, bron en bron