WTF journaal van woensdag 16 december

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: chemsex, met je hand in een gigantisch spinnennest en een rottende kikker in je salade. Dit moet niet gekker worden.

En volg je Vrouwen__NL trouwens al op Instagram?

Chemsex
Chem wat? Wij hadden er ook nog nooit van gehoord, maar Chemsex betekent dus dat je met een flinke hoeveelheid drugs in je mik dagenlang seks hebt met verschillende partners. Wat? Dagenlang seks? Door de combinatie van Crystal Meth en andere drugs als XTC en GHB, kan je urenlang seks hebben. Je bent onvermoeibaar, hebt meer plezier tijdens het seksen en voelt je oppermachtig. Deze ‘hype’ wordt veel in de gayscene gedaan en er bestaan ook speciale chemsex parties. Maar er is ook een downside. Veel mensen belanden namelijk in het ziekenhuis omdat ze de gevolgen van het soort drugs niet weten. Brr, klinkt heel eng allemaal.

Met je hand in een gigantisch spinnennest
Stel er zit een gat in een soort grote steen, en ziet dat daar een ENORM spinnennest in zit. Zou je dan denken ‘goh laat ik mijn hand in het gat steken en het spinnennest er uittrekken?'. Nou… NEE. Voor geen miljoen zelfs. Maar deze man denkt daar anders over. Hij trekt het spinnennest uit de steen. Het nest valt op de grond en miljoenen spinnen komen tevoorschijn (iel!). Zou jij dit durven?


Salade met rottende kikker

Stel je gaat lekker lunchen met je gezin. Je bestelt een gezonde quinoasalade en ziet opeens iets vreemds in je salade zitten (terwijl je de salade al bijna op hebt). Als je beter kijkt blijkt het onbekende ding in je salade een rottende dode kikker te zijn (wtf!). Dit horrorverhaal overkwam een vrouw uit Engeland. Ze ging lunchen met haar gezin bij Nando’s (een Zuid-Afrikaanse restaurantketen) en vond opeens de kikker. Het restaurant reageerde geschrokken en boden een gratis lunch aan, maar deze heeft het gezin niet aangenomen en zijn snel weggegaan. Wij geven ze groot gelijk.

Heb jij ook spontaan geen honger meer?

Bron, bron, bron